ZMIT small tasken er syet i en blød møbelskin, som gør at den er meget behagelig at have på hele dagen. Den er ideel til den frisør, der har et lille udvalg af værktøj eller måske til elever. Tasken er perfekt til 2 sakse, adskillige kamme og 1 - 2 knive. Tasken har en smart lukkesystem, som nemt reguleres i omkreds.

ZMIT large tasken er syet i en blød møbelskin, som gør at den er meget behagelig at have på hele dagen. Den er ideel til den frisør der har et større udvalg af værktøj, og gerne vil have alle sakse og kamme i en taske. Tasken er perfekt til 4-6 sakse adskillige kamme og 1 - 2 knive. Tasken har en smart lukkesystem, som nemt reguleres i omkreds.

 

ZMIT collar er en klippekrave til alle kunder. Den er ideel til kunden med kort hår, som ikke ønsker at de afklippede hår, falder ned i blusen. Den er ligeledes ideel for frisøren, når der klippes langhårede kunder. Det faste klippeunderlag, i form af kravens ryg, giver en jævn og behagelig klippeflade. Kraven er og er derfor meget behagelig for kunden at have på under behandlingen.