Mette - Indehaver

Mette har været indehaver af salonen siden 2010. 
Med over 20 års erfaring inden for faget er hun en erfaren håndværker, både indenfor klip og farve. Udover dagligdagen i salonen arbejder hun også som teknikker for både Wella og GHD. Hun laver efteruddannelser for frisøren indenfor både teori, salg, klip og farve. Via denne stillig bliver hun selv undervist og hele tiden opdateret på de nyeste tendenser. Hun nyder at lære fra sig og netop derfor, prioritere hun også at have egne elever i salonen. Mette ser sig selv som formgiver, og nyder at ”nørde” i alt hvad hun gør.

Lica - Frisør (Lica er p.t på barsel)

Lica har være i salonen siden 2010.
Hun er en utrolig sød  og nærværende pige som altid har 100% fokus på kunden. Lica er en teknisk dygtig frisør både når vi snakker og klip og farve. Særligt kan vi fremhæve hendes passion for frihånds-farve behandlinger som hun udfører med stor entusiasme og pression. Lica er mor til lille Noel og navnlig siden hun fik den titel er hendes interesse for miljøbevidste produkter stegt. Så vil du have en behandler som har en rolig fremtræden og som er utrolig omhyggelig skal du booke din næste tid hos Lica.

Theresa - Frisør

Theresa har ved ansat i salonen siden efteråret 2020 efter endt 1. barsel.
Hun blev uddannet frisør i 2016 hos en af Koldings førende saloner! 
Theresa er en meget passioneret pige med ben i næsen. Hun har fingeren på pulsen og er rigtig godt til at finde den helt rigtige frisure til hver enkel kunde hun har i stolen. Hun er utrolig omhyggelig og videbegærlig og hun sætter en stor ære i at rådgive og give gode tips og tricks undervejs i behandlingen. 

Nicoline 2 års elev.

Nicoline er vores nyeste skud på stammen. Hun er utrolig videbegærlig og meget engageret i alt hvad vi fortager os. Hun er en meget sød og nærværende pige som nyder at have kunden i fokus, både når hun assistere os andre og når hun selv har kunder i stolen.