CND Chellac

CND Shellac - nyhed i butikken

Som noget nyt har Lica og jeg været på CND Chellac kursus. Og vi kan nu tilbyde vores dejlige kunder at få lagt en fin blank lak som holder op mod 3 uger. Vi skal ikke, og bliver ikke "negle-duller" :) -  Men vi vil gerne kunne tilbyde vores kunder en fuld oplevelse af service og velvære, som nu også kan indebære pæne negle. Vi kan sagtens file jeres negle, men forestiller os egentlig at i selv enten før i kommer eller mens i får en anden behandling låner en fil og laver netop den form på neglene i ønsker, så de derefter er klar til at få lak på. Vi er stadig ved at øve os, så p.t. er prisen 100,- men vi regner med at det i fremtiden, når vi er godt/hurtige nok vil blive 300,- for en lak behandling.  

Læs mere om CND Chellac her!

Undervisning for Salonsupport.dk

Undervisning for Salonsupport.dk

D. 17.9.2014 var jeg igen ude at undervise salonsupport.dk`s kunder i Odense. Det var en fin aften, som blev afholdt på en hyggelig cafe i en baggård i Odense. Der var omkring 65 frisører der havde købt billet til denne aften. Aftenen forløber sådan at frisørerne kommer ca. 30 minutter inden show start til lidt mad. Kl. 19.00 går jeg op scenen sammen med en af salonsupports teknikere. Jeg tager mig fortrinsvis at styling, opsætninger, salg og godt historier for denne firma! :)

Her er billeder af mit arbejde fra den aften.

Dansk design talent 2014

Dansk design talent 2014

Torsdag d. 9.10.2014 havde jeg igen fornøjelsen af at arbejde sammen med moroccanoìl`s dygtige style-team på året "dansk design talent", som i år blev ledt af: Italienske Angelo Fraccica, International Educator for Moroccanoil, som var kreativ ansvarlig for de fire modeshows. Skøn fyr! Og både havde det sjovt, havde en god oplevelse og lærte en masse! Showet blev igen i år afholdt på statens museum for kunst i København. Jeg møde ind dagen før til "prep-møde" på stiks and sushi på toppen af tivoli hotel, så vi på selve dagen var top klar til at yde vores ypperste på jobbet. Inden jeg tog hjemme fra Vejle var jeg opsat på at ville lave Medinas, som skulle være vært på showet, frisure. Det kom jeg dog ikke til helt selv, Angelo skulle naturligvis har den ære da han var "the boss" :) Men jeg assisterede på opgaven og det være fedt at være med til!   

Læs om konkurrencen her!

Se billeder

dansk røde kors, magasiner, venteværelse

Nye blade og magasiner

Som noget nyt har vi købt en apponoment hos dansk røde kors. Det vil sige at vi for fremtiden altid have de nyeste blade og magasiner i butikken. Vi får ca 20 blade hver månede d.v.s. de blade der ikke er blevet solgt i den forgangende månede. Vi støtter et godt formål, og det kan i også gøre. Hvis i finder en blad i derne vil have med hjem, kan i gøre det frit eller putte en lille donation i vores bøsse. :) - God læselyst ønskes i herfra.

Ferie lukket uge 27 + Mandag i uge 28

Vi har i år valgt at holde lukket i uge 27. Lica holder også ferie i uge 28 men der er Mette at træffe i butikken fra tirsdag d. 8/7 fra kl 10.00. Husk at der fortsat er godt booket op, også nu pga ferie tiden, så ring eller book online din næste tid i god tid! Mvh Mette

Prisstigning

Da vores priser ikke har haft noget stigning i de 4 år salonen har eksisteret, har jeg lige taget et lille kik på dem. :) Det gir en lille stigning på få behandlinger.

Herre 4 ugers klip: 310,- (Tilbud til vores faste herre kunder, som kommer hver 4. uge. Dvs. overskrider han de 4 uger, og det ikke er "vores skyld" så er prisen som en alm herre klip indtil han kommer tilbage på en 4 ugers aftale.)
Herre klip alm.:      395,-
Mettes Dame klip:  595,-

Denne ændring træder i kræft fra d. 01.08.2014

Åbningstider

Mandag/Tirsdag  09.00 - 17.00

Onsdag                 Lukket

Torsdag/Fredag  09.00 - 18.00

Lørdag                  09.00 - 15.00

Vores åbningstider er en guideline da vi ofte er til at forhandle med hvis der er specifikke ønsker :)

Og der vil også være dage/tidsrum i åbningstiden vi ikke er i butikken da vi arbejder ude af huset af og til med div. shows og efteruddannelse.

Lica er her hver dag nu! :)

Det er med stor glæde jeg igen kan tilbyde behandlinger ved søde og dygtige Lica.

Lica var elev her i butikken fra 2010 - 2013 og hun bestod hendes svende prøve med en bronce medajle. Hun har i mellemtiden samlet et års erfaring i en salon i Horsens, hvor hun bor. Hun nyder at være tilbage og det gør hendes gamle kunder også! - Book en tid ved Lica og jeg lovet hun vil tage sig godt af dig! :) 

Eurovision 2014

Eurovision 2014

Jeg havde i Maj i år æren at arbejder for DR under Eurovision 2014 på Refshaleøen i København.

Læs mere og se alle mine private billeder HER!

 

Lenes forvandling..

Lene har været kunde ved mig i mange år efterhånden. Da hun startede her havde hun langt hår med lyse striber. Siden da har du prøvet mange forskellige styles. Senest forholdsvis kort. Men for en lille år siden, blev hun friet til, og nu skulle hun være længere så håret kunne sættes fint op på den store dag. Se Lenes billeder fra hver gang hun var her ca. hver 6 uge. Det viser tydeligt hvor vigtigt det er at blive klippet/farves jevnligt selvom man gerne vil være længere. På dagen arbejdede jeg også med løse hårdele.

Elle Style awards 2014

Elle styleawards 2014

Mandag d. 19 Maj, ugen efter jeg lavede Eurovision var jeg igen i København. Denne gang for at style modellerne som skulle fremvise de tre nomineret i kategorien, årets designer.

Charlotte Eskildsen (Designers Remix)

Helle Hesthave & Rikke Baumgarten (Baum Und Pferdgarten)

Julie Fagerholt (Heartmade)

Se mine private billeder HER!

 

Jeanette Langelund

Jeanette er desværre sygemeldt igen..

Jeanette er desværre blever sygemeldt igen. Og denne gang kommer hun ikke tilbage igen for hun er færdig på barsel. :(

Vi kommer til at savne hende meget, men heldivis har vi søde og dygtigt Lica som begynder på fuldtid igen fra mandag d. 16/6 2014

Det giver selvfælgelig lige mere travlhed end normalt, så Book stadig din tid i rigtig god tid, så du får netop den tid der passer dig bedst.

Jeg ved at det ofte ser ud til at jeg, Mette ikke er i butikken, da jeg ikke er ledig på online booking. Men det skyldes som oftest at jeg er fuld booket men er i butikken. Ring endelig hvid det er noget spørgsmål. 75250427

Lica Lauersen Frisør vejle metteschmidt.com mette schmidt

Lica er "hjemme"!

Jeg har altid sagt: "Lica og jeg kommer til at arbejde sammen igen"! Men hvem skulle vide at det allerede blev efter kun 1 år væk fra butikken? - Men med Jeanettes graviditet og kommende barsel, kunne jeg ikke komme i tanke om en pige jeg heller ville have her i butikken sammen med mig/os. Som Jeanette og jeg plejer at sige: "Vi har jo selv lavet hende"! Vi kan derfor stå 100% inde for hendes arbejde! Lica er en meger vellidt og dygtig pige, altid med et smil på læben!
 

Jeanette

- Er jo som bekendt gravid! :) Desværre har hun været meget ramt af kvalme, opkast og dehydrering her i starten af garviditeten! Hun har været sygemeldt i 6 uger, og vi beklager meget den ulejlighed det har måttet koste vores kære kunder! Men nu har hun rundet uge 13 og har det meget bedere igen! - Og hun glæder sig meget til at komme tilbage i salonen. Hun starter op igen mandag d.  17 Febuar på det samme antal timer som inden hun blev sygemeldt, så det skulle være muligt for alle jer der har ventet på hende, at finde en passende tid i fremtiden!

Melodi grand prix 2014

Melodi Grand Prix 2014

Jeg har i år fået æren af at skulle arbejde på årets internationale melodi grand prix! Jeg er hyret af DR og bliver ansat på projektet. Det betyder at jeg ikke er at finde på salonen fra d. 2/5 til og med d.  10/5 2014. Men til gengæld kommer jeg tilbage med mange godt historier til vores skønne kunder!

gavekort, metteschmidt, metteschmidt.com, frisøe, gave

SHOP - den perfekte gave

Mangler du gave til ham eller hende der har ALT?? NU kan du købe gavekort direkte fra hjemmesiden, og vi sender det til den ønskede adresse!

SHOPPEN

Fashionweek 2014

Fashionweek 2014

I år skal jeg igen være med på Cph Fashion Week. Jeg er booket til at lave Designers Remix show d. 30 Januar. Jeg tager dog afsted uden Lica i år.. Salonen holder derfor lukket torsdag d. 30. Fredag d. 31 og Lørdag d. 1/2 er der ligeledes lukket da jeg arbejder i salonen i kbh de dage! 

Mettes Hænder...

Desværre kan jeg ikke længere lukke øjnene for at mine led i fingrene og også lidt mine håndled er blever slidt alt alt alt for tideligt! Jeg kan stadig sagtene holde til at arbejde, og vil gerne holde i mange mange år endnu, så derfor har jeg valgt at skære ned på nogle af de behandlinger hvor mine hændre er på hårdest arbejde. Det er de primært når jeg arbejder i helt kort hår. - Derfor har jeg valgt at lukke for tilgangen af nye herre kunder til mig, og dermed også online booking til Herreklip, - men Jeanette er stadig "fit for fight"! - Jeg vil nok også flytte nogen af mine allerede faste kunder over til Jeanette, men det snakker jeg med jer om, når vi ses her i butikken. Håber på jeres forståelse!
Mvh Mette Schmidt 

New Cid

NYHED!! - New cid

Efter megen overvejelse, endte det med at New Cid blev det makeup mærke vi valgte at få i salonen! Vi har sådan savnet at have makeup i salonen. Både fordi vi nyder at give vores kunder en ekstra oplevelse og gode råd efter en behandling når tiden er til det, men også fordi vi ved, at man ofte gerne vil have nogle af de produkter med hjem man har prøvet, og nu kan i købe dem her hos os, fremfor at vi må sende jer andre steder hen! Vi er så glade for New Cid og glæder os til at "dulle" indnu mere med vores kvindelige kunder! :) 

Gamle dage..

Faldt lige over dette gamle billede.. Det er 4 år gammelt, der er lidt sjovt ik`?

Se Sheilas makeover

Sheila kom som helt ny kunder i salonen. Hun var blevet anbefalet at komme her af en kollega. Hun var træt af sit lange tunge hår, og trængte til et nyt look.

Se hvordan det endte

salonsupport.dk

Efterårets undervisning blev skudt igang på Klub SAGA i Vejle...
Salonsupport.dk er et distributionsfirma som har forhandlingen af blandt andet Moroccan oil. Jeg arbejder freelanche for dem som underviser/efteruddannen. De sidte par år har jeg udelukkende taget mig at det lange hår for dem, da de selv har "klippere" i huset. Dette efterår var vi rundt i 3 byer. Vejle, Skanderborg og Valby! :) 

Se billeder fra showet

Efterårs kollektion 2013

Hvert forår og efterår har jeg de seneste 2 år lavet en kolletion til salonsupport.dks kunder i Danmark. Jeg har nu vist den for de 3 danske byer vi har været i, i denne sason, så nu kan jeg vise den til jer også!

Se alle billederne

Dansk design talent, Nois, moroccanoil,

Dansk design talent 2013

Torsdag d. 3 oktober blev Dansk design talent - Magasin prisen afholdt på statens museum for kunst i København for 1. gang nogen sinde. 220 festklædte gæster var indbud for at se præsentationsshowet af de 4 dystende design talenter. Moroccan oil var sponser af denne aften, og skulle i den forbindelse selvfølgelig lave hår på de modeller der skulle præsenter kollektionerne.

 

Se alle billederne

Fashionweek 2012

Fashionweek 2012

Se billederne HER!

Morrocanoil Show

Se billederne HER!

Kursus på Vidal Sassoon

I 2012 var vi alle 3 på 1 uges skole på Vidal Sassoon i london.

Se vores private billeder HER!

Dennis Knudsen

Dennis Knudsen

Jeg har arbejdet for Dennis Knuden siden 2007, både i salonen og ude på div shows og tv optagelser.

Se Div billeder HER!