Mette

Mette har været indehaver af salonen siden 2010. 
Med over 20 års erfaring inden for faget er hun en erfaren håndværker både indenfor klip og farve. Udover dagligdagen i salonen arbejder hun også som teknikker for både Wella og GHD. Hun laver efteruddannelser for frisøren indenfor både teori, salg, klip og farve. Via denne stillig bliver hun selv undervist og hele tiden opdateret på de nyeste tendenser. Hun nyder at lære fra sig og netop derfor prioritere hun også at have egne elever i salonen. Mette ser sig selv som foregiver og nyder at ”nørde” i alt hvad hun gør.

Lica

Lica har være i salonen siden 2010.
Hun er en utrolig sød  og nærværende pige som altid har 100% fokus på kunden. Lica er en teknisk dygtig frisør både når vi snakker og klip og farve. Særligt kan vi fremhæve hendes passion for frihånds-farve behandlinger som hun udfører med stor entusiasme og pression. Lica er mor til lille Noel og navnlig siden hun fik den titel er hendes interesse for miljøbevidste produkter stegt. Så vil du have en behandler som har en rolig fremtræden og som er utrolig omhyggelig skal du booke din næste tid hos Lica.

Peter 4 års elev.

Peter har været elev her i salonen i snart 4 år. Han er meget passioneret i alt hvad han fortager sig, han er både kreativ og teknisk dygtig. Peter bruger mange timer i sin fritid på internettet, her holde han sig opdateret på den sidste mode og de alle de nye tendenser. Så leder du efter en dygtig håndværker men fingeren på pulsen så skal du booke din næste tid hos Peter. 

 

 

Nicoline 1 års elev.

Nicoline er vores nyeste skud på stammen. Hun er utrolig videbegærlig og meget engageret i alt hvad vi fortager os. Hun er en meget sød og nærværende pige som nyder at have kunden i fokus, både når hun assistere os andre og når hun selv har kunder i stolen.